🏖️ Mallorca dag 2
31 juli 2025 - Cala d'Or, Spanje
Na een heerlijke eerste nacht slapen werd ik best op tijd wakker. Ik had mezelf voorgenomen om hier elke ochtend te gaan sporten… maar ik had me óók voorgenomen om wat liever voor mezelf te zijn. Af en toe gewoon even niets doen. Dus… ik ben de dag rustig begonnen op ons balkon. De jeugd sliep nog — en eerlijk? Dat momentje voor mezelf was stiekem best fijn. In alle stilte opstarten, zonnetje op m’n gezicht. ☀️
Guillaume was de eerste die wakker werd. Hij had iets leuks op de planning vandaag… en zoals al 18 jaar lang: als hij ergens voor gaat, dan tot in de puntjes. Dus hij was er he-le-maal klaar voor 🔥
We zijn samen gaan ontbijten. Prima ontbijtje hier trouwens — eieren, pannenkoeken, broodjes, yoghurt, rauwkost… niks op aan te merken. Ondertussen lagen Xavier en Cedrique nog in diepe slaap. Guillaume en ik begonnen de dag alvast bij het zwembad. We lagen er al om 10:00 uur. 🏊♀️
Rond 12:00 ben ik eens gaan kijken waar die andere twee bleven… maar ze lagen nog steeds te slapen. Ik besloot een wandelingetje te maken door de straatjes rondom het hotel. En ja hoor, daar vond ik een strandtas (die had ik nog niet 🙈😉) én een mooi doek om op te liggen. Bij terugkomst lag Cedrique inmiddels ook aan het zwembad. En even later ben ik met Xavier gaan lunchen — voor hem was het meer ontbijt, haha.
Daarna zijn Xavier en ik samen de sleutel van de fitnessruimte gaan halen en hebben we lekker gesport. Heerlijk in de airco 💪 Daarna nog twee uurtjes zwembad, even chillen op de kamer… en toen brak het moment aan: jetski-time!
Guillaume had gisteren al jetski’s geboekt — hij had er zo veel zin in. En wat was het gaaf! Het is trouwens best pittig, die golven geven aardig wat tegendruk… maar wat een fantastisch dopaminebommetje 💣🔥 We hebben enorm genoten! Cedrique en Xavier samen op een jetski, Guillaume en ik op de ander. Ze willen morgen eigenlijk alweer, haha 🤣
Er zijn leuke foto’s gemaakt — een paar zal ik zeker delen. Al zijn het er niet veel met z’n allen, want… Cedrique vindt de meeste foto’s niet ‘deelbaar’ 🤷🏻♀️ Zo zonde. Maar ik heb ze natuurlijk wel gewoon 😉📸
Na ons avontuur moesten we ons haasten om op tijd bij het buffet te zijn. Gelukkig is het hier niet overdreven sjiek, dus zolang je bikini of zwembroek bedekt is, kun je gewoon aanschuiven 🙌
Morgenvroeg halen we onze huurauto op en gaan we het eiland op een andere manier verkennen. Dat hebben we nog niet eerder zo gedaan. Er wordt al van alles bedacht — sowieso een dagje Palma, en we hebben een leuke tip gekregen over een restaurant dat we écht niet mogen overslaan. We zijn benieuwd!
Net nog even een drankje gedaan bij de bar. Xavier heeft zichzelf weer een nieuw tasje aangeschaft (ik zeg er maar niks meer van 😂) en nu zitten we lekker op het balkon. Het weer is heerlijk — je kunt hier echt de hele dag in je badkleding rondlopen. Wat een luxe 🙌
Dat was het weer voor vandaag.
Op naar dag 3!
Veel liefs,
Nicolle
Guillaume
Cedrique
Xavier

Leuk dat jullie dit gedaan hebben. Wat een weertje daar!
Benieuwd naar jullie ervaring met de auto over t eiland. Have fun together. 😘😘😘