☀️Mallorca dag 1

30 juli 2025 - Cala d'Or, Spanje

Daar zijn we dan! Dag 1 zit er alweer op. We liggen allemaal al plat (23:30 uur 😴). Reizen heeft toch altijd impact: het opletten, wachten, hangen, en alle indrukken verwerken. Maar we klagen niet, want we hadden perfecte reistijden en alles verliep vlekkeloos ✈️✨

We zaten wel behoorlijk verspreid in het vliegtuig, maar… dan kunnen we ook geen ruzie maken 😉🤣

Het hotel is leuk, en bij aankomst was het plan om meteen naar het strand te gaan. Maar… dat bleek toch zo’n 2,5 km lopen te zijn 😅.

Cedrique had af en toe wat commentaar op de wandeltocht 🙃, Guillaume wilde alles sussen en gezellig houden 😇, en Xavier? Die had geen commentaar, gewoon zijn eigen rustige vibe 😎.

Maar: het was een prachtige wandeling! 🌿🌊

We kwamen uit bij een idyllische baai (waar ik eerder met Do was in april). Hier heb ik mijn eerste sangria van de vakantie gedronken 🍷😊, terwijl de rest een frisse duik nam in zee 🌊. Ik bleef bij de spullen met een muziekje in m’n oren 🎶 — zó leuk om ze zo te zien genieten. Daarna natuurlijk even het zand afgespoeld, want ze kunnen net zo slecht tegen zand aan hun voeten als ik 😆🦶🏼

Op de terugweg (weer die 2,5 km 😅) zijn we gestopt bij de supermarkt om wat basisdingen te halen voor op de kamer: water en chips — de essentials! 🛒💧🥔🤣

Daarna ons opgefrist voor het diner. Alles was goed geregeld, niet heel speciaal, maar met een buffet kun je het altijd zelf gezellig maken 🍽️.

Xavier hield zich vooral bezig met alleen toetjes… gewoon omdat het kan 🤷🏻‍♀️🍰🤭

Eigenlijk was ik na het diner al moe genoeg om terug naar de kamer te gaan 😴, maar we besloten nog even de straatjes rondom het hotel te verkennen. Dus… nog een cocktail gedronken 🍹 en toen kwamen we erachter dat we ons favoriete vakantiespel vergeten waren! Gelukkig nog snel Uno gekocht 🎲🃏

Guillaume vertelde dat hij héél graag iets wil doen hier op Mallorca — en het liefst morgen al… Dat is gelukt! We hebben het vastgelegd ✅ Morgen delen we met jullie wat het is. Ik ben zoooo benieuwd 🤩

En vanaf vrijdag hebben we een auto 🚗, dus dan gaan we het eiland op een andere manier ontdekken 🌄

We sloten de dag af met nog twee potjes Uno op het balkon 🃏✨ En nu: lekker slapen.

Tot morgen 💋🌙

1. Mr C:
    31 juli 2025
    Leuk!! Geniet van de vakantie en groetjes aan de rest 😀🤩